هدف کلاچ انتقال گشتاور از موتور به سیستم انتقال قدرت خودرو با با حداقل افت بازده است. همچنین کلاچ باید بتواند موتور را از جعبه دنده و سایر اجزاء سیستم انتقال قدرت جدا کند. عمل جداکردن یکی از مهمترین عملکردهای کلاچ میباشد. سیستم کلاچ همراه با نرم افزار اصل ولوو عملکرد عالی خودرو را در تمام حالات تضمین میکند. با استفاده از این کلاچ استارت خودرو و تعویض دنده بسیار نرم انجام می شود و دوام بالایی نیز دارد.
امروزه گیربکس های آی شیفت (I-Shift) ولوو در دو مدل موجود هستند: کلاچ فشاری تک دیسک و کلاچ دوبل که از یک CCA (کلاچ اکچویتور هم مرکز) و CVU (واحد سوپاپ کلاچ) تشکیل شده است. گیربکس های دستی از یک کلاچ کششی تک دیسک یا دو دیسک تشکیل شدهاند. تمام اجزاء این کلاچها با هدف سازگاری با مشخصات و استانداردهای کیفی ولوو طراحی شده اند.
- کشور سازنده
- آلمان
- مدل کامیون
- FH500
FM460 - تعداد در بسته بندی
- 1 عدد
آ ولوو در سال ۱۹۲۴ با مشارکت مدیر امور مالی شرکت اسکااف؛ اسار گابریلسن و یکی از مهندسان ارشد این شرکت بنام؛ گوستاف لارسون، بهعنوان زیرمجموعهای از گروه اسکااف راهاندازی شد. ولوو در نهایت در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر یوتبری آغاز بهکار کرد. این شرکت در آغاز شاخهای از شرکت بلبرینگسازی اسکااف بهشمار میآمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اسکااف سهامش را واگذار نمود. گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود، تحت نام ولوو کارز، به ارزش ۶٫۴۵ میلیارد دلار آمریکا، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را با قیمت ۱٫۸ میلیارد دلار به شرکت چینی جیلی فروخت[۲] و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، اکنون زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.